Καστέλλια Φωκίδας - Kastellia Fokidas

Δρομολόγια τραίνων

Ο πλησιέστερος σιδηροδρομικός σταθμός στα "Καστέλλια" είναι ο σιδηροδρομικός σταθμός "Μπράλου" (Φθιώτιδος) ο οποίος βρίσκεται στο διπλανό χωριό (Μπράλος) και το οποίο απέχει απόσταση μικρότερη των 2 χιλιομέτρων από τα "Καστέλλια".

Από τη σελίδα αυτή σας οδηγούμε απευθείας στην ιστοσελίδα αναζήτησης δρομολογίων του ΟΣΕ έτσι ώστε να εγγυώμαστε πάντα την πιο πρόσφατη και έγκυρη πληροφόρηση σας για τα τρέχοντα δρομολόγια των τραίνων.

Στη σελίδα αυτή του ΟΣΕ καλείστε να βάλετε το σιδηροδρομικό σταθμό του Μπράλου στο πεδίο "Από:" ή "Προς:" (ανάλογα με το αν θέλετε να βρείτε τα δρομολόγια που έρχονται από ή πάνε προς το Μπράλο αντίστοιχα) καθώς επίσης και το σιδηροδρομικό σταθμό της αρεσκέια σας (π.χ. Αθήνα, Θεσ/νίκη, Λάρισα, κλπ) στο άλλο. Εδώ να τονίσουμε πως η εισαγωγή ονομάτων των σταθμών γίνεται μέσω της αναζήτησης που σας προσφέρεται πατώντας σε κάθε ένα από τα 2 εικονίδια με τον μεγενθυτικό φακό. Σας δίνεται επίσης και η επιλογή να διαλέξετε αν επιθυμείτε να λάβετε ταυτόχρονα και τα δρομολόγια επιστροφής.

Όταν ολοκληρώσετε την εισαγωγή των στοιχείων πατήστε "Αναζήτηση" και θα λάβετε αναλυτικές πληροφορίες γαι τα δρομολόγια των τραίνων.

Εξ' αιτίας συχνών αλλαγών στα δρομολόγια για Μπράλο, σας συνιστούμε να ελέγχετε τα δρομολόγια συχνά για πιθανές αλλαγές.

Σχετικός δικτυακός τόπος

Πρόσβαση & Διαμονή