Καστέλλια Φωκίδας - Kastellia Fokidas

Βράβευση του kastellia.gr στην εκδήλωση κοπής της πίτας του Προοδευτικού Συλλόγου - Τα Καστέλλια -

Όπως όλοι γνωρίζετε, το kastellia.gr είναι μια προσπάθεια η οποία ξεκίνησε το 2005, με σκοπό την προβολή του χωριού μας στο παγκόσμιο κοινό του διαδικτύου, καθώς και τη σύσφιξη των σχέσεων των απανταχού Καστελλιωτών. H προσπάθεια αυτή αρχικώς προήλθε και κατόπιν στηρίχθηκε από την απέραντη αγάπη την οποία τρέφουμε όλοι για το χωριό μας. Είναι μια δουλειά η οποία ως μόνο συστατικό έχει το μεράκι και αποκλειστικό όφελος την ηθική ικανοποίηση όλων μας. Αποτέλεσμα αυτού είναι ότι το kastellia.gr αριθμεί από τον Αύγουστο του 2005 μέχρι και σήμερα, πάνω από 37.000 επισκέπτες ενώ πάνω από 40 άτομα επισκέπτονται την πύλη σε καθημερινή βάση. Είναι σημαντικό επίσης να αναφέρουμε ότι η προσπάθεια αυτή είναι συνεχής, μιας και το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες του kastellia.gr διαρκώς επικαιροποιούνται, ανανεώνονται και εμπλουτίζονται.

Σε αναγνώριση των προσπαθειών αυτών, ιδιαίτερη τιμή αποτέλεσε για το kastellia.gr η βράβευση την οποία έλαβε την περασμένη Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, από τον Προοδευτικό Σύλλογο «Τα Καστέλλια».

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους σας από ψυχής για τη συμπαράστασή σας στο έργο αυτό και να σας τονίσουμε ότι η συμβολή σας (είτε με αποστολή περιεχομένου κειμένων, φωτογραφιών, βίντεο, ήχων κ.α., είτε απλώς με κάποια ιδέα που μπορείτε να έχετε για τη βελτίωση των υπηρεσιών του kastellia.gr) είναι πολύ σημαντική και καλοδεχούμενη!

Όλα τα νέα