Καστέλλια Φωκίδας - Kastellia Fokidas

Υπηρεσία μικρών αγγελιών και υπηρεσία αγγελιών οικοπέδων - 2 νέες υπηρεσίες από το kastellia.gr

Το kastellia.gr είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει 2 επιπλέον υπηρεσίες που προσφέρει από σήμερα σε ΟΛΟΥΣ (εγγεγραμμένους και μη) επισκέπτες του στα πλαίσια των διαρκών προσπαθειών που κάνει για προσφορά καινοτόμων και χρήσιμων υπηρεσιών με απώτερο στόχο την εξυπηρέτηση του επισκέπτη!

Η υπηρεσία των μικρών αγγελιών επιτρέπει στον επισκέπτη του kastellia.gr να βρει καταχωρήσεις προϊόντων και υπηρεσιών τα οποία είτε προσφέρονται προς πώληση είτε αναζητούνται προς αγορά. Ο εκάστοτε επισκέπτης μπορεί επιπλέον να στείλει, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, μια ή περισσότερες καταχωρήσεις προϊόντων ή αγαθών που είτε επιθυμεί να πουλήσει, είτε να αποκτήσει, ώστε να συμπεριληφθεί στον παρόν δικτυακό χώρο.

H υπηρεσία των αγγελιών οικοπέδων επιτρέπει στον επισκέπτη του kastellia.gr να βρει καταχωρήσεις οικοπέδων, χωραφιών, κατοικιών και γενικά κτηματομεσητικών, τα οποία είτε προσφέρονται προς πώληση είτε αναζητούνται προς αγορά. Ο εκάστοτε επισκέπτης μπορεί επιπλέον να στείλει, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, μια ή περισσότερες καταχωρήσεις οικοπέδων, χωραφιών, κατοικιών και γενικά κτηματομεσιτικών που είτε επιθυμεί να πουλήσει, είτε να αποκτήσει, ώστε να συμπεριληφθεί στον παρόν δικτυακό χώρο.

Όλα τα νέα