Καστέλλια Φωκίδας - Kastellia Fokidas

2 νέα video και πολλές καινούργιες εικόνες των Καστελλίων στο kastellia.gr

Αγαπητοί μας φίλοι,
 
Κατ' αρχήν Χρόνια Πολλά, με υγεία, χαρά και δημιουργία!
 
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το kastellia.gr επιμελήθηκε και δημιούργησε 2 νέα video για τα Καστέλλια (Ανοιξη στα Καστέλλια και Πάσχα στα Καστέλλια) τα οποία και διαθέτει στη σελίδα Εικόνων και Ήχων. Τα video αυτά είναι επιπλέον διαθέσιμα τόσο μέσα από το δημοφιλές site YouTube πραγματοποιώντας αναζήτηση με λέξη κλειδί τα Καστέλλια, όσο και μέσα από το Facebook στα groups των Καστελλίων.
 
Στην ίδια σελίδα και συγκεκριμένα στο τμήμα των "Πρόσφατων φωτογράφιών" θα βρείτε επίσης και ένα μεγάλο αριθμό από καινούργιες φωτογραφίες των Καστελλίων από το Πάσχα και από την Ανοιξη του 2009.
 
Τo kastellia.gr θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την Κα. Ραλλία Βέλλιου για την προσφορά πλήθους φωτογραφιών καθώς και για την ουσιαστική συμβολή της στη λήψη πλάνων για το video "Πάσχα στα Καστέλλια". Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τον κ. Κώστα Στοφόρο για την προσφορά πλήθους φωτογραφιών.
 
Τέλος, το kastellia.gr από σήμερα προσφέρει τις τρέχουσες καιρικές συνθήκες καθώς και καιρική πρόγνωση για τα Καστέλλια μέσα από τη δεξιά στήλη των σελίδων του.

Όλα τα νέα