Καστέλλια Φωκίδας - Kastellia Fokidas

They stole 2 tons of meet from Gravia!

The following news article is available in Greek only

Οι άγνωστοι διαρρήκτες που  εισέβαλαν στο κτίριο μιας  εταιρίας εμπορίας κρεάτων στην Γραβιά Φωκίδας, δεν ήταν απλώς «πεινασμένοι» αλλά… αχόρταγοι! Δεν τους έφταναν οι δύο τόνοι σουβλάκια, λουκάνικα και χοιρινό για γύρο που άρπαξαν, αλλά πήραν και όλα τα αρχεία της εταιρείας, πιθανότατα με σκοπό να της κλέψουν και τους… πελάτες!

Οι δράστες πρέπει να ήταν περισσότεροι από δυο και σίγουρα διέθεταν κάποιο μεγάλο όχημα για να φορτώσουν την εξαιρετικά μεγάλη ποσότητα κρεάτων που άρπαξαν από τις εγκαταστάσεις της εταιρίας. Όμως, διέρρηξαν και το λογιστήριο όπου τα έκαναν όλα «γης Μαδιάμ» και άρπαξαν τα αρχεία και τον ηλεκτρονικό υπολογιστή. Αλλά και από τον εξωτερικό χώρο της μονάδας, έκλεψαν ένα χορτοκοπτικό μηχάνημα, μια σιδεροκόλληση και άλλα αντικείμενα πριν εξαφανιστούν προς άγνωστη κατεύθυνση!

Στο μεταξύ, εν όψει του Πάσχα κλιμακώνουν την δράση τους και οι  ζωοκλέφτες. Στο Μπόρσι Ηλείας, εισέβαλαν σε ένα αγρόκτημα και άρπαξαν 12 αρνιά, αξίας 1.500 ευρώ, ενώ στο Βαρθολομιό έσφαξαν επί τόπου τρία αρνιά αξίας 500 ευρώ! Από ένα μαντρί στα Ψαχνά Ευβοίας άρπαξαν άλλα τρία αρνιά, σύμφωνα με καταγγελία του ιδιοκτήτη τους στο αστυνομικό τμήμα Αρτάκης.

Στο Πυλί της Κω, οι άγνωστοι που διέρρηξαν ένα σπίτι εκμεταλλευόμενοι την τριήμερη απουσία του ιδιοκτήτη, πήραν… απΆ όλα! Έκλεψαν δοχεία με 50 κιλά λάδι, ένα γεωργικό μηχάνημα, ένα… ρολόι και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Πηγή άρθρου: http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=114607

All the news