Καστέλλια Φωκίδας - Kastellia Fokidas

The sucessful prize awarding ceremony for new students from Kastellia and new year's celebration took place on Friday

This article is available in Greek only

Την Παρασκευή που μας πέρασε, 25 Φεβρουαρίου 2011, πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία η καθιερωμένη πλέον ετήσια εκδήλωση βράβευσης των επιτυχόντων Καστελλιωτών σε ανώτερες και ανώτατες σχολές, καθώς και η κοπή πίτας του διοργανωτή της εκδήλωσης, του Προοδευτικού Συλλόγου «Τα Καστέλλια».

Την εκδήλωση παρουσίασε ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου κ. Παναγιώτης Παπανικολάου. Η εκδήλωση ξεκίνησε με το σύντομο χαιρετισμού του προέδρου του Συλλόγου κ. Αθανάσιου Γραμματικού. Κατόπιν ακολούθησε η βράβευση των 11 νέων επιτυχόντων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Το δεύτερο μέρος της εκδήλωσης ήταν αφιερωμένο στη βράβευση 2 διακεκριμένων Καστελλιωτών, ως ελάχιστή αναγνώριση της προσφοράς τους προς τα Καστέλλια και το κοινωνικό σύνολο. Το πρώτο βραβείο απονεμήθηκε εις μνήμην του κ. Πανουργιά Παπαϊωάννου, η απονομή του οποίου ήταν να γίνει από τον κ. Αλέξανδρο Παπανικολάου, επίτιμο αρχηγό ΓΕΑ. Την απονομή και την προσφώνηση του λόγου του κ. Παπανικολάου, ο οποίος συνεπήρε τους παρευρισκομένους, την πραγματοποίησε τελικά η κόρη του και ταμίας του Συλλόγου, Κα. Βίκυ Παπανικολάου. Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον επίτιμο αρχηγό ΓΕΑ κ. Αλέξανδρο Παπανικολάου για τη νηφαλιότητα και την ακεραιότητα χαρακτήρα που τον διακρίνει και την οποία επέδειξε, διασφαλίζοντας έτσι τα μέγιστα για την επιτυχία της εκδήλωσης του Συλλόγου μας. Κατόπιν της εν λόγω βράβευσης, τιμήθηκε ο ζωγράφος κ. Πάνος Ελευθερίου. Την απονομή του βραβείου και την προσφώνηση λόγου έκανε ο δικηγόρος κ. Δημήτριος Χαλατσάς και το βραβείο παρέλαβε ο γιός του κ. Ελευθερίου, κ. Τριαντάφυλλος Ελευθερίου.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε δεξίωση στο χώρου που φιλοξένησε την εν λόγω εκδήλωση, ήτοι το Πνευματικό Κέντρο Ρουμελιωτών το διοικητικό συμβούλιο του οποίου θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά ο Σύλλογος.

Το kastellia.gr εύχεται καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία στους βραβευθέντες νέους. Απολαύστε το πανέμορφο ταξίδι που αρχίζει για εσάς και αδράξτε την κάθε ευκαιρία που θα σας προσφέρει!

All the news