Καστέλλια Φωκίδας - Kastellia Fokidas

1st Race 'Itea-Tritea' in Fokida on 25 and 26 July 2009

The following news article is available in Greek.

Ακολουθεί Δελτίο Τύπου του Startline Racing Club

1η ΑΝΑΒΑΣΗ

«ΙΤΕΑΣ – ΤΡΙΤΑΙΑΣ» ΦΩΚΙΔΑΣ
25 & 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2009

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΦΩΚΙΔΑΣ
και
START LINE RACING CLUB

Με την υποστήριξη του Δήμου Ιτέας

Στην πιο ζεστή μέρα του καλοκαιριού μέχρι τώρα, το να γίνεται ανάβαση και μάλιστα κοντά σε πανέμορφες περιοχές και παραλίες της Φωκίδας, είναι σίγουρα ένα γεγονός που παρουσιάζει, αν μη τι άλλο ενδιαφέρον.

Έτσι η 1η Ανάβαση «Ιτέας – Τριταίας» Φωκίδας έγινε το Σάββατο 25 Ιουλίου με τα χρονομετρημένα δοκιμαστικά και την Κυριακή 26 Ιουλίου με 34 τελικά αγωνιζόμενους να ξεκινούν την πολύ τεχνική διαδρομή που παρακολούθησαν με ενδιαφέρον όσοι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού βρέθηκαν στην περιοχή.

Την Ομάδα Α κέρδισε ο Αργύρης Τσούλος με Mitsubishi Evo 8 και χρόνο  6:10.24.

Την Ομάδα Ν ο Σταύρος Σταμέλος με Mitsubishi Evo 9 και χρόνο 6:04.64, ενώ την ομάδα Ε ο Αλέξανδρος Ρουστέμης με FORD RS 500 και χρόνο 6:22.31.

Είναι γεγονός πάντως πως η πρωτοβουλία της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Φωκίδας που βρήκε ανταπόκριση στον ενθουσιασμό των ανθρώπων της START LINE και είχε την υποστήριξη του Δήμου Ιτέας θα έχει συνέχεια, αφού όλοι όσοι παρευρέθησαν στην απονομή των κυπέλλων στους νικητές που έγινε μετά το τέλος του αγώνα στο Café «Θάλασσα» στην Ιτέα, ανανέωσαν το ραντεβού για την 2η Ανάβαση «Ιτέας – Τριταίας» Φωκίδας για το 2010.


All the news