Καιρός

Γιορτάζουν

Επαγγελματικός Οδηγός

Έχοντας ως απώτερο σκοπό την ενδυνάμωση και σύσφιξη των επαγγελματικών σχέσεων άπαντων των Καστελλιωτών, ξεκινήσαμε μια πρωτοβουλία να συλλέξουμε τις πληροφορίες επικοινωνίας όλων των επιχειρήσεων συγχωριανών μας και να τις περάσουμε στη βάση του Επαγγεματικού Οδηγού της δικτυακής πύλης των Καστελλίων.

Σεβόμενοι τις αρχές προστασίας προσωπικών δεδομένων, η υπηρεσία αυτή είναι διαθέσιμη μόνο σε εγγεγραμένους χρήστες. Εάν είστε ήδη εγγεγραμμένος χρήστης παρακαλούμε εισάγετε τα στοιχεία εισόδου σας (όνομα και κωδικό χρήστη) στον κάτωθεν χώρο. Εάν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης και επιθυμείτε να γίνετε τότε συμπληρώστε την αρμόδια αίτηση (ή ακολουθείστε το σύνδεσμο "Νέος χρήστης" ο οποίος εμφανίζεται μετά το χώρο εισαγωγής των στοιχείων εισόδου). Η διαδικασία αυτή θα σας πάρει μόλις 2-3 λεπτά να την ολοκληρώσετε.

Σε περίπτωση κατά την οποία ξεχάσατε τον κωδικό εισόδου σας τότε ακολουθείστε το σύνδεσμο "Ξέχασα τον κωδικό εισόδου μου" ο οποίος εμφανίζεται μετά το χώρο εισαγωγής των στοιχείων εισόδου. Θα πρέπει όμως να θυμάστε το όνομα χρήστη σας.

        

Όνομα Χρήστη:     

Κωδικός Χρήστη:  

 

Ξέχασα τον κωδικό εισόδου μου |  Νέος χρήστης