Καιρός

Γιορτάζουν

Το Βήμα του Καστελλιώτη

3/11/2010, Στραβά αρμενίζουμε

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Προς Αντώνη Σαμαρά
Οδός Πανδρόσου
Αθήνα

Ώστε , λοιπόν, Δήμαρχος ΔΕΛΦΩΝ ο κύριος ….. ΤΙΠΟΤΑ !!!!

Έχοντας το προνόμιο να έχω αγωνιστεί ΜΑΖΙ ΣΑΣ ανιδιοτελώς και με αυταπάρνηση στην προσπάθεια να αλλάξει το σάπιο πολιτικό κατεστημένο της εποχής διαισθανόμενοι προ 17τίας ότι θα οδηγηθούμε στο σημερινό ζόφο που βιώνουμε όλοι.
Η δημιουργία της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ ήταν το όπλο με το οποίο πολεμήσαμε και συνθλιφτήκαμε στη μέγγενη της φαυλοκρατίας που οδήγησε στη σημερινή κατάσταση.
Με τιμήσατε την εποχή εκείνη με το να με συμπεριλάβετε στα ψηφοδέλτια του κόμματός σας στη Φθιώτιδα για δυο συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις( 1993,1996) .
Εκ των ανωτέρω νομίζω ότι έχω το δικαίωμα να σας απευθύνω μερικές κουβέντες από καρδιάς , να κάνω έκκληση για βοήθεια, αλλά και να σας ελέγξω για την επιλογή σας στο Δήμο Δελφών , με την οποία βάζετε ταφόπλακα στον ίστορικότερο και πιο αδικημένο νομό της χώρας, ρίχνοντάς τον μία δια παντός και αμετάκλητα στα νύχια των μεταλλευτικών εταιρειών ώστε να συνεχίσουν ανενόχλητες τη ληστρική εκμετάλλευση και καταστροφή της ΦΩΚΙΔΑΣ.
Επιλέξατε ένα θεσιθήρα που δε διαθέτει τη στοιχειώδη ανθρώπινη αλλά και πολιτική νοημοσύνη να προασπίσει το πολιτικό του μέλλον (επιλέγοντας στις τελευταίες εσωκομματικές στο στρατόπεδο της κ Ντόρας) αλλά διαθέτει απεριόριστη κουτοπονηριά ώστε να εναποθέσει τη πολιτική του σταδιοδρομία στο πραγματικό ιδιοκτήτη και κυβερνήτη της ΦΩΚΙΔΑΣ.
Επιλέξατε έναν ανίκανο αρριβίστα ο οποίος εκλεγόμενος επί σειρά 4ετιών στα υψηλότερα αξιώματα της Φωκίδας τη παραδίδει σήμερα στη ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΟ εποχή :

• Χωρίς ΧΥΤΑ εν έτει 2010 (ίσως ο μοναδικός νομός στη χώρα που δε διαθέτει).
• Χωρίς να έχει διανοηθεί να διεκδικήσει το παραμικρό αντισταθμιστικό από τη χρήση του νερού του Μόρνου .
• Χωρίς να έχει κατασκευάσει αλλά και ούτε να έχει διεκδικήσει το παραμικρό σοβαρό οδικό έργο .
• Χωρίς να έχει μπορέσει να στήσει ένα σύγχρονο σφαγείο σε μια εποχή πληθώρας ευρωπαϊκών ενισχύσεων.
• έχοντας συντελέσει στη μετατροπή του κτιρίου του Τ.Ε.Ι. Αμφισσας σε κατοικία του στοιχειού της Χάρμαινας.
• Να αγνοεί ακόμα και από το λεξιλόγιο του τις έννοιες Βιολογικός καθαρισμός, Αποχέτευση κ.λ.π. και να διατίθενται λύμματα όπου δή ακόμα και στο Βοιωτικό Κηφισσό ( αποχέτευση Γραβιάς) για να τα πιείτε στο ποτήρι σας.
• Να έχει μετατρέψει τις Υπηρεσίες του σε χελώνες (Δνση Περιβάλλοντος) όταν πρόκειται να ελέγξουν μεταλλευτικές επιχειρήσεις αλλά σε λαγούς (Δνση Δασών) όταν πρόκειται να προβούν σε αποχαρακτηρισμούς και υλοτομία Δασικών εκτάσεων προς όφελος μεταλλευτικών επιχειρήσεων.
• Να κάνει τον ανήξερο ότι η ζώνη NATURA της Γκιώνας πρέπει να έχει φορέα διαχείρισης και να διεκδικήσει τον ορισμό του.
• Να είναι επικεφαλής υποδίκων Αντινομαρχών και Συμβούλων σε προσπάθεια οικοπεδοποίησης ακόμα και του Αρχαιολογικού χώρου των Δελφών.
• Να είναι επικεφαλής στρατιάς υποδίκων Δημοτικών αρχόντων για πρόκληση πυρκαγιάς εξ αμελείας στη Γκιώνα.
• Να έχει το θλιβερό προνόμιο στο τόπο καταγωγής του κατά τη διάρκεια της θητείας του να μην έχει ρίξει ούτε μια ‘’φτυαριά τσιμέντο’’ αλλά και να μην έχει τηρήσει ,σαν άλλος ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ, καμία εκ των δεσμεύσεων του (χρηματοδότηση κτιρίου του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ συλλόγου Καστελλίων).
• Να μην έχει δείξει το παραμικρό ενδιαφέρον όταν τον περασμένο Αύγουστο το Δ.Δ. Καστελλίων έμεινε χωρίς νερό, αποστέλλοντας κάποιο υπηρεσιακό ή πολιτικό παράγοντα να εξηγήσει στο πληθυσμό τι συμβαίνει.

Αντώνη μην εγκαταλείπεις αρχές, ανθρώπους, αξίες για τις οποίες αγωνίστηκες στα νειάτα σου προσπαθώντας να συμβιβάσεις τα ασυμβίβαστα. Το κουστούμι της Νέας Δημοκρατίας είναι πολύ στενό για σένα αν και ράφτηκε για πολιτικούς ιπποποτάμους σαν τον Εβερτ και το Καραμανλή
Εμείς που πιστέψαμε , ονειρευτήκαμε και αγωνιστήκαμε για τούτο το τόπο πριν 17 χρόνια μαζί σου δε μπορούμε να στοιχηθούμε πίσω από ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που ποτέ δεν απέκοψαν την υπαλληλική τους εξάρτηση με τις μεταλλευτικές εταιρείες.
Η διαφθορά στο νομό μας είναι οριζόντια διαπερνώντας όλα τα πολιτικά κόμματα.
Δυστυχώς η ΦΩΚΙΔΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΚΤΌΣ εξουσίας νεώτερου Ελληνικού κράτους.
Η πραγματικότητα αυτή μας θλίβει και η απελπισία μας οδηγεί στο να πιστεύουμε πλέον ότι μόνο η επιστροφή του Ομέρ Βρυώνη θα τη σώσει από τους εγχώριους «Μπραϊμηδες» που δηώνουν το τόπο και εξανδραποδίζουν τους κατοίκους της.

Εν Καστελλίοις 16 Οκτωβρίου 2010

Με εκτίμηση
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑ ΜΑΚΡΗΣ
ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΚΡΗΣ

Σχολιασμός της άποψης

Εκφράσου και ΕΣΥ ελέυθερα! Σχολίασε τη συγκεκριμένη άποψή!

Επιστροφή στο Βήμα των Καστελλιωτών