Καιρός

Γιορτάζουν

Το Βήμα του Καστελλιώτη

29/8/2006, Το πρόβλημα του νερού στο χωριό

Εκτός όλων των καταπληκτικών προτερημάτων του χωριού και των πανέμορφων στιγμών που όλοι περνάμε σε αυτό, δυστυχώς υπάρχουν και αρκετά προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει ο τόπος.

Ένα τέτοιο, σημαντικότατο, πρόβλημα είναι και το πρόβλημα υδροδότησης του χωριού ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες το οποίο απασχολεί μάλιστα το νυν δήμο και την τέως κοινότητα πολλά χρόνια τώρα.

Οι λύσεις του προβλήματος αυτού από τεχνικής άποψης είναι και αρκετές και απλές στην υλοποίηση.

Αυτό όμως το οποίο απαιτείται και δυστυχώς είναι σπάνιο να βρεθεί, ειδικά τη σημερινή εποχή, είναι η πολιτική βούληση των αρμοδίων να φροντίσουν στο να λυθεί το μείζον αυτό πρόβλημα.

Το αποτέλεσμα; Κάθε καλοκαίρι, και πολύ χειρότερα αν έχουμε και καλεσμένους κιόλας, στο χωριό να ζούμε με το άγχος του πότε θα κοπεί το νερό. Να ξυπνάμε το βράδυ και αντί να ανοίγουμε τη βρύση να ρίξουμε λίγο νερό στο πρόσωπό μας και στα χέρια μας, να καταφεύγουμε σε λύσεις με κουβάδες και μπουκάλια. Να γυρνάμε σε άλλες καταστάσεις οι οποίες δεν αρμόζουν εν έτη 2006...

Ειλικρινά εύχομαι να υπάρξει άμεσα η αναγκαία πολιτική βούληση και η εξασφάλιση των αναγκαίων οικονομικών πόρων για την επίλυση του μείζονος αυτού προβλήματος του χωριού...

Παναγιώτης Μπάσιος

Σχολιασμός της άποψης

Εκφράσου και ΕΣΥ ελέυθερα! Σχολίασε τη συγκεκριμένη άποψή!

Επιστροφή στο Βήμα των Καστελλιωτών