Καιρός

Γιορτάζουν

Καλώς Ήρθατε στη δικτυακή πύλη (Portal) των "Καστελλίων Φωκίδας"

Περιηγηθείτε στις σελίδες του δικτυακού χώρου αυτού και, αν το χωριό μας δεν είναι γνώριμο προς εσάς, ενημερωθείτε για την τοποθεσία, πρόσβαση, διαμονή, την ιστορία καθώς επίσης και για όλες τις δραστηριότητες που προσφέρουν τα "Καστέλλια".

Χάρτης Φωκίδας

Από σκι στον αγέρωχο Παρνασσό, πεζοπορία πρακτικά σε όλα τα γύρω μέρη, βόλτα στους μαγευτικούς "Δελφούς" της αρχαιότητας και στην κοσμοπολίτικη "Αράχωβα", επίσκεψη στη "Γραβιά" του ένδοξου '21, μέχρι και την απόκτηση της συγκλoνιστικής εμπειρίας παρακολούθησης του "Ράλλυ Ακρόπολις".

Τα Καστέλλια από δορυφόρο

Αν είστε Καστελλιώτης, θα ανακαλύψετε πως ο χώρος αυτός έχει σχεδιαστεί να αποτελέσει ένα ζεστό και φιλικό χώρο συνεργασίας, δικτύωσης και ενημέρωσης για όλη την οικογένεια του χωριού. Μπορείτε, εκτός από την αναπόληση όμορφων στιγμών του παρελθόντος μέσα από φωτογραφίες και ήχους του χωριού, να συμμετάσχετε στο "Βήμα του Καστελλιώτη", εκθέτοντας την άποψή σας για όποια θέματα επιθυμείτε. Μπορείτε επίσης μέσα από τα "Χρονογραφήματα" να διαβάσετε ιστορίες αστείες, πικάντικες, ιστορίες παιδικής αγνότητας και καθημερινότητας από το χωριό ενώ παράλληλα σας δίνεται η δυνατότητα να προσκομίσετε και δικές σας ιστορίες. Μπορείτε επίσης να βρείτε στοιχεία επικοινωνίας για τους συγχωριανούς μας, καθώς επίσης και για τις επιχειρήσεις τους. Αν για κάποιο λόγο δεν έχετε λάβει την εφημερίδα του χωριού, τα "Καστελλιώτικα Νέα", μπορείτε να ενημερωθείτε για το περιεχόμενο αυτής από τον εν' λόγω χώρο.

Τέλος, ως μια ένδειξη απεριόριστης αγάπης που τρέφουμε για το χωριό μας, δίνουμε τη δυνατότητα απόκτησης στους συγχωριανούς μας διεύθυνσης email @kastellia.gr απολύτως ΔΩΡΕΑΝ (Η μόνη προϋπόθεση είναι η καταγωγή ή συγγένεια με τα "Καστέλλια").

Για την απόκτηση της δωρεάν προσφερόμενης αυτής υπηρεσίας, αλλά και για να έχετε πρόσβαση στις υπηρεσίες του τηλεφωνικού καταλόγου και του χρυσού οδηγού της δικτυακής μας πύλης, σας προτρέπουμε να εγγραφείτε στη δικτυακή πύλη των Καστελλίων

Αριθμός επισκεπτών: